KURSER

Et kompetencegivende kursus kan ændre vores kommunikation for altid

 

Et kursus er til jer, der ved, at kommunikation er afgørende for jeres succes, men I savner konkrete redskaber og metoder. I kan være en gruppe mellemledere, der løbende kommunikerer om nye tiltag og ændrede arbejdsgange, og som dagligt skal motivere og anerkende jeres medarbejdere for deres indsats. Det kan også være, at I er ansigtet udadtil og har kontakt til jeres kunder – hvordan gør I jeres kunder virkelig glade og tilfredse? På et kursus er det jer, der gennem konkrete værktøjer og viden bliver klædt på, så I får succes med at kommunikere jeres budskaber, sælge jeres produkter og knytte jeres kunder endnu tættere til jer. Værktøjerne er så intuitive og nemme at anvende, at I kan bruge dem med det samme, I kommer tilbage til fra kurset.

 

Kursus for ca. 8 deltagere – Øvelse gør mester 

Vores kurser har fuldt fokus på jer. Vores mål er ikke kun at gøre jer klogere. Vores ambition er, at I har prøvet værktøjerne, at I har trænet rigtigt, når I går ud ad døren kl. 16. Øvelse gør mester. Viden skal omsættes til en fysisk oplevelse, hvis den skal gøre en virkelig forskel for jer. Derfor anbefaler vi, at I er maks. 8 deltagere på et kursus. Det giver tid til, at alle kommer på gulvet med praktiske øvelser flere gange.   Hvis I er flere end 8 personer, anbefaler vi enten to kurser eller to undervisere på samme kursus. Det vigtigste er, at deltagerne har tid til den praktiske træning. Det er de praktiske øvelser, der tager tid. Hvis I er en større gruppe medarbejdere, og I som udgangspunkt ønsker én kursusdag, én underviser, så ring eller skriv. Vi kan sagtens justere på undervisningsstrukturen. Men, så sandt, som det er sagt: øvelse gør mester.

 

Priser

Et dagskursus for op til 8 personer fra kl. 9-16 koster 19.800 kr. Det er en pris på 2.475 kr. pr. person.

Prisen inkluderer:

 • en times formøde, hvor vi sporer os ind på hinanden, forventningsafstemmer og konkretiserer
 • selve kurset: undervisning, øvelser, værktøjer og viden
 • kursusmapper fyldt med artikler og konkret viden – op til 8 stk. – herefter lægger vi en mindre stykpris på 250 kr. oveni
 • transport i hele hovedstadsområdet
 • evalueringsmøde.

 

Prisen inkluderer ikke:

 • større udviklingsarbejde og særlig tilpasning
 • transport uden for hovedstadsområdet.

 

 

En halv dags kursus

I har en vis erfaring med at kommunikere. Måske har I været på kurser før, måske har I en god portion erfaring. I ønsker at få en enkel, målrettet træning og viden om få, men effektive kommunikationsværktøjer. Eller I ønsker træning og feedback på konkrete sager og situationer. Det kan være, at et par af jer har en konkret kommunikationsudfordring rundt om hjørnet, som I ønsker at træne og få ekspert-feedback på. Det kan også være, at I ønsker en halv dags kursus om et vindende kropssprog og stemmeføring, der forfører. Et halvdagskursus er 3,5 timer. F.eks. fra kl. 9-12.30 eller fra kl. 12.30-16.

 

Priser Prisen for op til 8 deltagere er 11.500 kr.

 

Prisen inkluderer:

 • indledende møde
 • tilrettet kursusmateriale
 • øvelser, videoer, eksempler og undervisning
 • transport i hovedstadsområdet
 • evalueringsmøde efter kurset.

 

Prisen inkluderer ikke:

 • specifik udvikling og særlig tilpasning
 • tranport uden for hovedstadsområdet.

Få et kvarters gratis rådgivning

Vil du gerne vide mere om hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder og fastholder folks opmærksomhed?

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Tak for din tilmelding!