fbpx
 

Klippekortet

FLEKSIBILITET, FRIHED OG HURTIG HJÆLP

Med et klippekort får du nøjagtig den hjælp, du har brug for

 

Få lynhurtigt brugbar feedback, når jeg hjælper dig med at udvikle jeres organisations kernefortælling, din næste PowerPoint-præsentation, en fængende indledning til din tale, budskabet til det månedlige medarbejdermøde i kantinen, din stemmebrug eller teksterne på jeres hjemmeside.

 

Du kan vælge, om du vil lægge timerne sammen til længere rådgivningsseancer eller bruge dem ad hoc, når du her og nu har brug for råd og sparring.

Det er helt op til dig, hvordan du stykker tiden sammen, så du får mest ud af min hjælp. Jeg kan rådgive og guide dig, men du kan også vælge, at jeg f.eks.:

 

  • skriver dine tekster
  • taler eller oplæg
  • nedlæg til præsentationer.

 

Rådgivningen kan foregå telefonisk, på Skype eller vi kan mødes face to face på mit kontor.

 

DU KAN VÆLGE MELLEM FIRE KLIPPEKORT:

 

4 Timer: 8 x 30 minutter  6.800 kr. (Timepris 1.700 kr)

10 timer: 20 x 30 minutter 15.500 kr. (Timepris 1.550 kr.)

20 timer: 40 x 30 minutter 24.000 kr. (Timepris 1.200 kr.)

50 timer: 100 x 30 minutter 47.500 kr. (Timepris 950 kr.)

Betingelser for klippekortet

Klippekortet betales, før jeg begynder på opgaven. Det udstedes til den enkelte virksomhed og kan derfor ikke overdrages eller sælges til andre.

Hvis vi mødes hos dig, sparer du transporttiden. Så trækker jeg blot en en halv time i alt for transport frem og tilbage.

 

Klippekortet kan desværre ikke bruges som betaling for kurser. Er du interesseret i et kursus for op til 8 medarbejdere? Tryk her og læs mere.

Klippekortet gælder et år, efter du har købt det. Ubrugte klip kan desværre ikke refunderes.

 

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan øge din indflydelse med et klippekort? Tryk her, og tag det første og vigtigste skridt mod større gennemslagskraft og indflydelse allerede i dag!

Få et kvarters gratis rådgivning

NYHEDSBREV

Kunne du tænke dig at få gratis, berigende artikler og tips, der øger din sociale indflydelse? Tryk her, og få mit gratis nyhedsbrev. Mit #1 mål med mine artikler er at inspirere dig, føre dig tættere på dine drømme og give dig succes i livet – professionelt som privat.

Vil du gerne vide hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder folks opmærksomhed?

Skriv dig op her og få med det samme tilsendt min populære E-bog “Syv trin til powerfulde præsentationer der tryllebinder dit publikum”

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Skønt. Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Bekræft nu via din indbakke.