fbpx

Ledelsesrådgivning

KOMMUNIKATIONSRÅDGIVNING FOR LEDERE

 

Få styr på din ledelseskommunikation

Din hovedopgave som leder er at skabe værdi. Ledelse er den enkeltfaktor, der har størst og mest vedvarende effekt på værdiskabelse. Dit absolut vigtigste redskab i den værdiskabelse, du er ansat til at generere, er kommunikation.

 

Du kan have adskillige år på bagen, men har aldrig fået konkret viden og effektive kommunikationsværktøjer, som du aktivt kan bruge igen og igen. Det kan også være, at du er ny i ledelsesrollen og savner redskaber til at navigere i rollen som leder. Eller måske har du en drøm om at blive leder, og allerede nu spidser du taletøjet for at positionere dig selv bedst muligt.

 

Ledelsesrådgivning

Ledelsesrådgivning er 1:1-rådgivning, hvor vi fokuserer på DIG og din særlige situation, så DU får gennemslagskraft over for de mennesker, du leder. Ledelserådgivning løfter med 100 procents garanti kvaliteten af din ledelse, så du kan skabe værdi for din virksomhed eller organisation.

 

 Efter rådgivningen ved du: 

 

  • hvilke tre kerneværdier, der er vigtigst for dig
  • hvordan du kommunikerer værdier
  • hvordan du dagligt styrker din troværdighed
  • hvad du kan bruge one-minut-management til
  • hvordan du bruger show don’t tell til at formidle dine værdier
  • hvordan du leder og argumenterer med historier
  • hvad en anerkendende og motiverende ledelsesstil består af
  • hvordan du får et tillidsvækkende kropssprog.

 

Hvordan foregår det?

 

Ledelsesrådgivning består af tre strategimøder af to timer, hvor vi kortlægger din nuværende ledelsesstil, sætter mål og lægger en strategi for, hvordan du kommunikativt afspejler dine værdier og fremstår med høj troværdighed hver eneste dag.

Inden første møde har vi talt sammen i telefonen, så jeg er klædt på til at stille dig de rigtige spørgsmål fra start. Mellem strategimøderne får du opgaver, du skal løse. Efter vores sidste møde holder vi en times møde på telefon eller Skype og følger op og evaluerer.

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan øge din indflydelse med 400 %?  Tryk her, og start din rejse mod større gennemslagskraft og indflydelse allerede i dag!

 
Pris og praktik

Prisen for hele forløbet, fra første kontakt til sidste evaluering, er 15.000 kr.

De tre strategimøder a to timer er fysiske møder. Vi kan mødes hos dig eller hos os.

 

Vil du gerne have gratis, berigende artikler og tips, der øger din sociale indflydelse? Tryk her, og skriv dig på til mit gratis nyhedsbrev. Mit #1 mål med mine artikler er at berige dig, føre dig tættere på dine drømme og give dig succes i livet – professionelt som privat.

Få et kvarters gratis rådgivning

Vil du gerne vide hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder folks opmærksomhed?

Skriv dig op her og få med det samme tilsendt min populære E-bog “Syv trin til powerfulde præsentationer der tryllebinder dit publikum”

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Skønt. Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Bekræft nu via din indbakke.