fbpx

Nudging: Din hjernes særheder styrer dine valg hver eneste dag

Hør foredraget Pis på fluen – og få succes med at puffe dig selv og dine omgivelser 

 

Så landede du på Falkberg Kommunikations side om adfærdsdesign. Det siger en masse om dig: Du er nysgerrig. Du vil gerne lære nyt. Du interesserer dig for hjernens krinkelkroge. Du er interesseret i at ændre arbejdsgange. Have glade medarbejdere. Eller måske er du på ‘bare’ ude efter tips og tricks der motiverer din teenager! Uanset hvad: VELKOMMEN TIL. 

 

  • Vil du have et dybt indblik i, hvordan vores hjerne fungerer?
  • Vil du høre, hvordan vi i virkeligheden tænker og hvorfor vi handler som vi gør?

 

Så kan jeres organisation eller virksomhed lige nu få et skarpt og overraskende indblik i de strukturer i vores hjerner, der former vores holdninger og beslutninger.

 

Foredraget PIS PÅ FLUEN tager jer med på en banebrydende tur rundt i sindet og giver forklaring de to systemer, der driver måden vi tænker og handler på:

 

System 1 er hurtigt, intuitivt og følelseladet.

System 2 er langsommere, mere argumenterende og mere logisk.

 

De tusindevis af flotte virksomhedsstrategier, der ender deres dage med at samle støv på hylder, de mange dyre kampagner uden effekt og alle de budskaber der hver dag omkommer i power point ulykker – hver især kan de forståes i lyset af de to systemer og hvordan de former vores holdninger og handlinger. 

 

Pis på fluen viser jer hvor og hvornår, I kan stole på jeres intuitioner, og hvordan vi kan tappe ind i det langsomme system 2. Foredraget giver praktisk og oplysende indsigt i hvordan beslutninger bliver taget i vores professionelle og og personlige liv – og hvordan vi kan bruge forskellige teknikker til at beskytte os mod de mentale faldgrupper, der ofte bringer os i fedtefadet. 

 

I sparer jer selv for en hel del besvær og frustrationer, ved at blive klogere på vores hjernes særheder og de to systemer. Tryk HER og book et foredrag NU.  Du kan også ringe på: 4014 3395

 

Det bliver nemmere for jer at styre jeres virksomhed, når I ved, hvad der påvirker vores tanker, holdninger og handlinger. Og det bliver nemmere for dig at navigere i dit personlige liv og sammen med din partner og dine børn, venner og familie. 

 

Mit ønske og mål med foredraget er derfor, at give jer viden og værktøjer der gør det nemmere for jer at udvikle og forandre arbejdsgange, at kommunikere budskaber der sætter sig fast og få succes på hjemmefronten. Ved siden af solid underholdning og masser af smil naturligvis.  

 

Jeg har brugt efteråret på at læse tykke bøger og være til intensive uddannelsesdage – så I bare kan sætte jer til rette, slå lyttelapperne ud og lade jer inspirere.

 

Ja tak, vi vil gerne booke foredraget Pis på Fluen! 

 

Bonus info: Kongen af nudges

Nudge-kongen over dem alle er columbianeren Antanas Mockus. Han var borgmester i Bogota mellem 2001-2003 og iværksatte blandt andet en kampagne med at hyre 420 pantomimekunstnere, som skyggede fodgængere, der ikke overholdt trafikreglerne eller smed affald på gaden. Hvis en fodgænger opførte sig forkert, efterlignede pantomimekunstneren hans bevægelser og gjorde grin af ham til glæde for de forbipasserende.
Da der var vandmangel i byen, stod Mockus frem på tv, mens han tog et bad. Hans slukkede for vandet, hver gang han sæbede sig ind og opfordrede seerne til at gøre det samme. Efter kun to måneder brugte Bogotas indbyggere 14 procent mindre vand, og folk opdagede også, at de kunne spare penge ved det.
Vandforbruget er i dag 40 procent mindre end dengang.
Mockus printede også 350.000 kort med to tegn: tommelfinger op og tommelfinger ned. Kortene blev distribueret i befolkningen, som brugte dem til at anerkende eller misbillige medborgernes handlinger. Mange begyndte at bruge dem fredeligt på gaden.

 

 

Vil du gerne vide hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder folks opmærksomhed?

Skriv dig op her og få med det samme tilsendt min populære E-bog “Syv trin til powerfulde præsentationer der tryllebinder dit publikum”

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Skønt. Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Bekræft nu via din indbakke.