fbpx

Præsentationsteknik

PræsentationsteknikSådan holder du en præsentation, der skaber de resultater, du ønsker!   

 

 

Føler du dig nervøs inden du skal holde en præsentation? Kender du fornemmelsen af, at dine præsentation mangler gennemslagskraft? At du ikke fik leveret pointen og budskabet helt skarpt? Har du ofte følt, at du manglede opskriften på den gode præsentation? Føler dig dig udstillet, når du skal rejse dig op og tale foran andre?  

 

Du står oftest op. Dine publikummer sidder. Du taler. De kigger på dig. Hver eneste dag omkommer tusindvis af budskaber, vigtige resultater og afgørende viden i dræbende kedelige og uforståelige præsentationer. 

 

Dårlige præsentationer koster ikke bare mange, mange tabte kroner og kostbar tid. Dårlige præsentationer er som en boomerang, der kommer tilbage og rammer dit omdømme, dit brand og din position som specialist. Du og din virksomhed eller organisation mister penge, autoritet og kunder.

 

Vi bombarderes dagligt med informationer fra utallige kilder. Findes der værktøjer til at fange folks opmærksomhed? Findes der opskrifter og metoder til PRÆSENTATIONSTEKNIK, der både fanger og fastholder publikums opmærksomhed?  

 

Svaret er et stort rungende JA! 

 

Hvad er gevinsten ved et kursus i  PRÆSENTATIONSTEKNIK? 

 

På kurset får I byggestenen og en solid opskrift, så I ved præcis, hvordan I støber en fængende præsentation. Næste gang du skal fremlægge årsrapporten, salgsargumenterne, medarbejderundersøgelsen eller den spritnye strategi, føler du dig sikker og trygt klædt på. Du har de rigtige værktøjer og du ved, hvordan du overbeviser dine modtagere, ændrer deres holdninger og guider dem i en bestemt retning. Dine præsentationer vil ændrer sig fra tvangsfordring af kedelige information til inspiration, motiverende og engageret tale.  

Et kursus i præsentationsteknik vil forbedre kvaliteten af jeres præsentationer for altid! 

 

 • I vil spare enorme mængder tid og ressourcer på fremtidige præsentationer.
 • I vil føle jer sikre og godt tilpas med at rejse jer og præsentere for mange og for få.
 • I får et sæt værktøjer, I altid kan hive frem og bruge.
 • I vil blive betragtet som kloge, dygtige og som eksperterne på jeres felt
 • I er med til at forandre verden …

 

 

Hvordan foregår det? 

 

Kurset handler om JER, og der vil være flere runder, hvor I kommer på gulvet og bruger de værktøjer, I får på kurset. Værktøjerne, som I aldrig glemmer, er bl.a.:  

 

 • budskabet – hvordan finder du dit budskab, og hvordan sikrer du, at publikum hører og forstår det?
 • forbindelsen til publikum – hvordan skaber du fælles fodslag og identifikation mellem dit publikum og dig? 
 • historiefortælling – hvordan fortæller du en historie for et publikum, og hvorfor er historier så effektive? 

 

ET KURSUS I PRÆSENTATIONSTEKNIK ER FOR JER, DER: 

 

 • formidler faglige resultater internt til kolleger og/eller eksternt på f.eks. konferencer, seminarer, til samarbejdspartnere, politikere, interessenter m.m. 
 • arbejder med lobbyisme og politisk påvirkning
 • sidder i en ledende stilling, der kræver mange fremlæggelser og præsentationer
 • udfører andet arbejde, hvor mundtlige præsentationer er en del af arbejdsopgaverne
 • ønsker, at medarbejderne får et kompetenceløft inden for kommunikation.

 

 
Hvordan er jeg kvalificeret til at undervise jer?

 

Jeg har en kandidatgrad i retorik og kulturformidling. Oveni er jeg uddannet skuespiller og stemmebrugslærer. I mere end 10 år har jeg været udøvende skuespiller, vært, fortæller, underviser og foredragsholder. Siden 2015 har jeg drevet min egen virksomhed, og jeg har holdt 100-vis af kurser for private virksomheder, offentlige institutioner, organisationer m.m. Et af mine absolut populæreste kurser er uden tvivl PRÆSENTATIONSTEKNIK. 

 

Vil du gerne høre mere om hvordan et kursus i Præsentationsteknik kan være noget for jer? Tryk her, så ringer jeg til dig inden for en dag eller to. Start allerede i dag jeres rejse mod præsentationer, der fanger og fastholder jeres modtageres opmærksomhed! Det koster penge, tid og omdømme at holde kedelige, uforståelige præsentationer. Placer din virksomhed blandt de konsulenter, rådgivere og produkter, der forandrer verden.  

 

Er jeg dygtig?

Det vil jeg lade mine kunder svare på. Læs hvad Ida Lykke Larsen fra CMC Biologics og Steffen Braa fra Netcompany siger …

 

Vil du gerne have gratis, berigende artikler og tips, der øger din sociale indflydelse? Tryk her, og skriv dig på til mit gratis nyhedsbrev. Mit #1 mål med mine artikler er at berige dig, føre dig tættere på dine drømme og give dig succes i livet – professionelt som privat.

 

Vil du gerne vide hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder folks opmærksomhed?

Skriv dig op her og få med det samme tilsendt min populære E-bog “Syv trin til powerfulde præsentationer der tryllebinder dit publikum”

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Skønt. Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Bekræft nu via din indbakke.