fbpx
 

WORKSHOP

Kommunikationsrådgivning 

 

Hvor går du hen, hvis du har faglige spørgsmål om, hvordan du bedst kommunikerer strategiske beslutninger, ændringer i arbejdsgange, nedlæggelse af en afdeling, fyring af en medarbejder, besparelser, årsregnskaber og alle de større og mindre samtaler, oplæg og præsentationer, du dagligt som leder skal kommunikere til dine medarbejdere og kolleger?

 

Det er uhyre sjældent, at en kollega eller medarbejder prikker dig på skulderen og fortæller dig, at dine budskaber er uklare, at du mumler, eller at du ser afvisende ud. Og hvis din popularitet blandt medarbejderne er dalende, er det også uhyre sjældent, du får det at vide – før det er for sent! Jo højere op vi kommer i geledderne, jo mindre feedback får vi.

 

Men du har brug for feedback for at udvikle dig. Vi har alle brug for sparring og rådgivning. Vi har alle brug for at vende og diskutere, hvordan vi bedst kommunikerer, og formidler mål, planer og beslutninger. Hele din troværdighed og gennemslagskraft som leder afhænger af din kommunikation – din verbale kommunikation, din nonverbale og din stemmeføring.  Husk, at den, der står stille, bliver overhalet.

 

Med den rette kommunikationsrådgivning går du den lige vej mod målet

– og sparer tid, penge og kvaler

 

Hos Falkberg Kommunikation tilbyder vi forskellige rammer for din rådgivning. Det kan være, at du har brug for her og nu ad hoc-rådgivning om meget konkrete kommunikationsopgaver. Så kan klippekortet være noget for dig.

Hvis du ønsker at gå dybere og løfte niveauet til et højere strategisk plan, anbefaler vi ledelsesrådgivningspakken, der består af tre strategimøder, hvor vi kombinerer viden, værktøjer og strategi.   Har du besluttet dig for at vende skuden 180 grader og gå efter stjernerne, så er turnaround-rådgivning lige dig. Læs eventuelt nogle udvalgte cases.

 

Den bedste rådgivning og sparring om, hvordan du leder gennem din kommunikation og formidling, får du af en retoriker. Retorik er videnskaben om, hvordan du flytter menneskers holdninger og handlinger – hvordan overbeviser du dine modtagere og finder de bedste argumenter for din sag? Få den rette kommunikationsrådgivning, og spar tusindvis af kroner, tid og tvivl.   Din succes som leder afhænger af din evne til at tale konkret, overbevisende og med autoriet. Tag første skridt på din vej mod succes som leder allerede i dag. Hvorfor vente?

 

Den der står stille, bliver overhalet.

 

KUNNE DU TÆNKE DIG ET KVARTERS GRATIS RÅDGIVNING? UDFYLD KONTAKTFORMULAREN. JEG RINGER TIL DIG INDEN FOR EN DAG.

Få et kvarters gratis rådgivning

Vil du gerne vide hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder folks opmærksomhed?

Skriv dig op her og få med det samme tilsendt min populære E-bog “Syv trin til powerfulde præsentationer der tryllebinder dit publikum”

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Skønt. Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Bekræft nu via din indbakke.