fbpx

Turnaround-rådgivning

Turnaround-rådgivning

 

Som leder er du ansat af én eneste grund: At skabe værdi. Ledelse er den enkeltfaktor, der har størst og mest vedvarende effekt på værdiskabelse. Hvis ikke du leverer god ledelse, skaber du ikke værdi. I værste tilfælde er dårlig ledelse årsag til, at medarbejdere siger op eller performer dårligt. Det sidste er det værste.

 

Måske går du rundt med en fornemmelse af usikkerhed? Du holder indlæg, præsentationer og møder, men er ikke sikker på, at budskabet er klart. Har dine medarbejdere forstået budskabet? Og hvad med accepten af dine budskaber og beslutninger?

Din gennemslagskraft som leder afhænger af din troværdighed. I retorikken hedder det ethos. Jo mere ethos du har, jo mindre behøver du argumentere for dine beslutninger. Jo lavere ethos, jo større er risikoen for fiasko. I sidste ende fører lavt ethos til en fyring.

 

Konkret ledelsesrådgivning

 

Nu skal det være slut med at gribe febrilsk ud i luften. Slut med at prøve dig frem – ofte i blinde. Du vil ikke længere håbe og prøve – NU vil du VIDE, hvordan du med ord, krop og stemme får succes som leder. Og du vil have videnskabeligt funderede ledelsesredskaber. Men det er ikke nok at vide. Du vil også have konkret erfaring, du vil øve dig og afprøve din nye viden og dine nye værktøjer, indtil du kender dem og ved præcis, hvilke du skal bruge hvornår. Konkret feedback er nødvendigt, hvis vi skal udvikle os.

Du er klar til at gå hele vejen for at få succes som leder. Du ønsker at vende skuden. Du vil fra nu af og i resten af dit liv have ordet i din magt. Du er klar til turnaround-rådgivning.

Vil du gerne høre mere om, hvordan du kan øge din indflydelse med 400 %?  Tryk her, og start din rejse mod større gennemslagskraft og indflydelse allerede i dag!

 

Pris & praktik

Turnaround-ledelsesrådgivning lægger ud med to halve dages teori og træning. Derefter mødes vi en gang om måneden i to timer over et halvt år. Til slut runder vi forløbet af med en halv dags opsamling og træning. Imellem vores månedlige møder har du en times her og nu-rådgivning pr. telefon eller Skype. Du kan dele timen op, som du ønsker, i fire kvarter, to halve timer eller én times session.

 

Pris ALT INKLUSIVE: 39.500 kr. 

 

 

Har du ikke lyst til at få gratis, berigende artikler og tips, der øger din sociale indflydelse? Tryk her, og skriv dig på til mit gratis nyhedsbrev. Mit #1 mål med mine artikler er at berige dig, føre dig tættere på dine drømme og give dig succes i livet – professionelt som privat.

Få et kvarters gratis rådgivning

Vil du gerne vide hvordan du med ord, krop og stemme tryllebinder folks opmærksomhed?

Skriv dig op her og få med det samme tilsendt min populære E-bog “Syv trin til powerfulde præsentationer der tryllebinder dit publikum”

Få gratis, forskningsbaseret viden om mennesker og øg din sociale gennemslagskraft

Skønt. Du er nu tilmeldt mit nyhedsbrev. Bekræft nu via din indbakke.