Jeg er retoriker, foredragsholder og kommunikations-ekspert

Overbevisende kommunikation, formidling og relationer er den røde tråd i mit liv. Jeg har en kandidatgrad i retorik, kulturformidling og facilitering. Oveni er jeg uddannet adfærdsdesigner, skuespiller og stemmebrugslærer.

I mere end 10 år har jeg undervist på kurser og workshops, holdt 100-vis af foredrag, stået på scenen, arbejdet som professionel tv-vært og fortæller for private virksomheder, offentlige institutioner, organisationer m.m. 

Formål, metode og indflydelse

FORMÅLET er lysende klart: Ledere, konsulenter, forskere og politikere lærer, hvordan de med ord, krop og stemme brænder igennem, så deres vigtige budskaber kommer ud over rampen og ind i folks liv. 

Hånden på hjertet: Din indflydelse er begrænset. Du kan ikke forandre meget alene. Hvis du brænder for at forandre afdelingen, virksomheden eller sågar verden, har du brug for at overbevise folk omkring dig. Kommunikerende, overbevisende evner er alfa omega for din succes og din indflydelse.

Hvordan arbejder jeg?

Hver dag arbejder jeg gennem undervisning, workshops eller foredrag på at åbne folks øjne og ører for den kæmpe magt ord, krop og stemme besidder. Alle kan lære, at bruge rette ord, på rette tidspunkt, med energi og engagement i krop og stemme. Det er ikke et spørgsmål om talent. Det er et spørgsmål om viden og træning.

Metoden er enkel: Jeg gør ikke arbejdet for dig. DU får viden og værktøjer, så du bliver i stand til at gå ud og ændre verden. Jeg træner og underviser med smil og fasthed og et skarpt fokus på muligheder. Og jeg kan garantere dig, at vi griner undervejs. Jeg kan nemlig bedst lide at have det sjovt, mens jeg arbejder.

Hvilken forskel vil jeg gøre i verden?

Når flere mennesker kan formulere og kommunikere deres ideer, holdninger og forslag på åben, ærlig og fængende vis, styrker vi demokratiet. Det er ganske simpelt den forskel mit arbejde drejer sig om. I et velfungerende demokrati kan du og jeg begge argumenterer for vores sag, og vi evner samtidig at gennemskue andres argumentation.

Retorik er et afgørende redskab i demokratiet. Særligt i en tid, hvor antallet af kommunikationskanaler er eksploderet, og vores muligheder for at kommunikere nærmest er uendelige. Hvis du vil trænge igennem med dine ideer, har du brug for viden om, hvad der virker. Det får du af mig.

Curriculum Vitae

Klummeskribent på BT Weekend

Inden i mig, bor der en klog, nøjsom dame. Hun sørger for, at jeg slukker for vandet, når jeg børster tænder. Tænker mig om to gange, før jeg køber en ny vinterfrakke og putter resterne fra aftensmaden i køleskabet, og spiser dem til frokost dagen efter. Det betyder, at jeg har levet fint som alenemor på SU. Det betyder, at da jeg arvede en sum penge fra mine forældre, der desværre døde alt for unge, investerede jeg arven i et sommerhus ved Vejby Strand og havde grundet min nøjsomhed råd til at drive huset måned efter måned.

At være bevidst om penge og økonomiske valg i dagligdagen, der giver råd til at opfylde sine drømme, har jeg skrevet klummer om til BT Weekend i et år. 20 klummer blev det til. Og et hav af guides, faktabokse og ekspertinterviews.

TV Vært på DR1

I 2014 ringede min telefon. Samtalen var rimelig kort og lød nogenlunde sådan her: Hej Christina, er du den Christina, der var i tv avisen forleden? Ja, det er mig. Godt, så vil jeg høre dig, om du kunne have lyst til at være tv-vært for et program til DR? Kort efter blev jeg kastet ud i de første rigtige optagelser. Som et barn på dybt vand med piskende arme og ben. Min læringskurve var stejl, kan jeg godt fortælle.

Men det er ikke pointen. Pointen er, at jeg blev budt en udfordring og tog imod. Jeg fik masser af lussinger undervejs. Masser af eftermiddage, hvor jeg kom hjem med tungt hjerte, ør og forvirret om hvordan jeg dog skulle fylde min nye rolle ud. Som havde jeg fået et par alt for store bukser på. Men også oplevelser jeg aldrig havde forestillet mig. Mennesker jeg ellers aldrig ville have mødt. Erfaringer jeg aldrig havde fået. I efteråret 2014 blev programmet sendt på DR i bedste sendetid. Måske så du det – det hed SpareXperimentet. Det blev en kæmpe seersucces. Hvo intet vover, intet vinder har altid vært mit motto. Når vi går til og over grænserne, udvikler vi os.

 

Anbefalinger

Jeg er heldig, at arbejde med en masse dygtige mennesker. Klik nedenfor og læs, hvad de synes.

Pressekit

Har du brug for højtopløselige fotos af mig? Så klik ind på mit pressekit.