Privatlivspolitik

Opdateret pr. 14/8/2023

Denne privatlivspolitik omhandler dataindsamling og brugen af personal information indsamlet af Falkberg.

Falkberg er dataansvarlige

Falkberg er ansvarlige for behandlingen af dine personlige data. Falkbergs kontaktinformationer er:

  • Navn: Falkberg
  • VAT / CVR-nr: 34407118
  • Adresse: Magledalen 10, 2860 Søborg, Danmark
  • Tlf.nr: (+45) 40 14 33 95
  • E-mail: christina@falkberg.com

Du er altid velkommen til at kontakte Falkberg, hvis du har nogen spørgsmål angående behandling af dine personlige data.

Falkberg behandler følgende personlige informationer

  • Information omkring opførsel på falkberg.com.

Falkberg bruger personlig information til følgende:

  • Information omkring opførsel på fcholte.dk bliver brugt til at forbedre brugeroplevelsen på fcholte.dk, men al information er anonym.

Det juriske grundlag for behandling af personlige informationer:

Når Falkberg behandler dine personlige informationer, bliver dette umiddelbart gjort efter følgende behandlingsgrundlag:

  • Behandlingen er baseret på personens samtykke i henhold til arten af databeskyttelsesforordningen. 6 stykker. 1, litra a), eller art. 9, par. 2 (a) (dette vil f.eks. Være tilfældet med brug af navne og e-mails til cirkulation af nyhedsbreve, registrering og analyse af interesser og opførsel for en bruger af et websted)
  • Behandlingen er nødvendig for, at Falkberg forfølger en legitim interesse, der opvejer personens rettigheder og personlige interesser i henhold til arten af databeskyttelsesforordningen. 6 stykker. 1 (f) (for eksempel brug af navn, adresse og e-mail-adresse i kundeforhold)

Videregivelse af personlige informationer

Falkberg videregiver kun personlige informationer, hvis det er nødvendigt i henhold til en aftale med dig omkring dit samtykke, eller hvis Falkberg er juridisk forpligtet pga. lovgivning.

Lagring af dine personlige informationer

Falkberg opbevarer dine personlige informationer, så længe det er nødvendigt for Falkberg at behandle dine oplysninger, eller som krævet i gældende lov. Personlige data slettes efter 5 år.

Oplysningerne, som Falkberg skal opbevare i henhold til regnskabsloven, lagres i det aktuelle kalenderår plus 5 år.

Dine rettigheder

Når Falkberg behandler dine personlige informationer, har du følgende rettigheder (Hvis du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, kan du kontakte virksomheden enten skriftligt eller telefonisk.): https://www.datatilsynet.dk/media/6893/registreredes-rettigheder.pdf

Ret til at trække dit samtykke tilbage

Du kan når som helst trække dit samtykke tilbage ved at kontakte Falkberg telefonisk, e-mail eller brev til Falkbergs adresse. Tilbagetrækning af dit samtykke påvirker ikke lovligheden af de behandlinger, som Falkberg allerede har gennemført på grundlag af dit samtykke. Dog vil dine oplysninger blive slettet fra vores systemer.

Ret til at få adgang til dine oplysninger

Du kan til enhver tid få indblik i, hvilke oplysninger Falkberg behandler om dig, og hvordan dine oplysninger behandles.

Ret til at få dine oplysninger rettet

Du har ret til at få dine oplysninger rettet, hvis Falkberg har forkerte oplysninger om dig.

Ret til at slette dine oplysninger

I nogle tilfælde har du muligvis ret til, at Falkberg sletter dine oplysninger, når oplysningerne normalt ville blive slettet.

Ret til at have begrænset behandling af dine oplysninger
I nogle tilfælde har du muligvis ret til at begrænse behandlingen af dine oplysninger. Hvis du har ret til begrænset behandling, kan Falkberg i fremtiden kun behandle oplysningerne undtagen til opbevaring med dit samtykke eller for juridiske krav, der skal etableres, hævdes eller forsvares, eller for at beskytte en person eller en vigtig offentlighed interesse.

Ret til at gøre indsigelse mod behandling
I nogle tilfælde har du ret til at gøre indsigelse mod Falkberg behandling af dine personlige data. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen af dine oplysninger til direkte markedsføring.

Dataportabilitet

I nogle tilfældet har du ret til at flytte din Falkberg fra virksomheden til en anden datacontroller eller få dem leveret i et struktureret og maskinlæsbart format.

Klager til Datatilsynet

Du har mulighed for at klage over virksomhedens behandling af dine personlige data til Datatilsynet på tlf. +45 33193200 eller e-mail: dt@datatilsynet.dk.